به نام خدا

سلام

از بیست و دوم خرداد ماه که نتایج انتخابات مشخص شد تا الان که بیش از دو ماه از آن زمان می گذرد در تمام ایام گذشته ، توسط گروههای ناراحت و بازنده که اتفاقا سابقه خوب و درخشانی در خدمت رسانی به مردم ندارند، فضای سیاسی کشور ملتهب نگه داشته شده است. این وضعیت در هیچ یک از بیست و چند انتخاب گذشته در کشور سابقه نداشته است. گروه های معاند و بازنده گویا شمشیر های آغشته خویش را از رو بسته اند تا دولت دهم را شدیدتر و  عمیق تر از دولت نهم در موانع و تله های فرسایشی و بحث های بی حاصل سیاسی گرفتار کرده تا انگیزه ها ، خلاقیت ها و انرژی های مفید آن را در مناقشات بیهوده هدر دهند. آنها در ورای این برنامه های خود قصد دارند پس از گذشت اندک زمانی و در بحبوحه مناقشات روزمره و تهاجمات غافلگیر کننده  ، عملکرد دولت را نشانه کنند و آن را به قضاوت عمومی بگذارند. در این حالت آنها خواهند  توانست به راحتی انگ بی تحرکی و حاشیه سازی به دولت دهم بزنند و ماهی دلخواه خود را از آبی که گل آلود کرده اند بگیرند.

حال که دولت خدمتگزار با آرای قاطع و بی سابقه ۲۴ میلیونی، سکان اجرایی کشور را بدست گرفته نباید فریب دام های فرصت سوز را بخورد و خدمت رسانی به ۷۰ میلیون ایرانی را بیش از پیش ادامه دهد. البته با تکیه و اهتمام بر اصول و شعارهایی که داده و انتخاب مدیرانی که واقعا به این شعارها اعتقاد و التزام عملی دارند.

رئیس جمهور باید  پیگیری بحث های جانبی را به طرفداران خود و جایگاههای خاصش مانند روزنامه ها و احزاب و سایت ها واگذارد.



 

دسته ها :
چهارشنبه یازدهم 6 1388

به نام خدا

الهم عجل لولیک الفرج

مجری توانمند کشور که به علت حمایت از دکتر احمدی نژاد در ایام انتخابات، گناهی نابخشودنی را مرتکب شد! همچنان مورد غضب رسانه های اصلاح طلب قرار دارد.

در همین زمینه مهدی سلیمانی یکی از خوانندگان سایت جهان در مطلب ارسالی خود آورده است:

 فرزاد جمشیدی که  به مرغ سحر رمضان معروف است، پس از اجرای همایش میلیونی حامیان محمود احمدی نژاد در انتخابات گذشته به یکباره با واژه ها و تیترهای رسانه های اصلاح طلب مانند مجری متملق، سهم خواه، و... مواجه شد.

این رسانه ها که سعی می کردند حمایت چهره های مطرح کشور از دکتر احمدی نژاد را در ایام انتخابات به دلیل سهم خواهی و حضور در مناصب دولتی وانمود کنند، فرزاد جمشیدی را هم از این امر مستثنی نکردند و او را پیشاپیش سخنگوی دولت دهم معرفی کردند.

 بررسی مواضع جریان انحرافی نظام که تبلور آن در رسانه هایشان جلوه دارد، در شرایط فعلی که فضای احساسی ایام انتخابات جای خود را به فضای عقلانی و منطقی داده است به شناخت بیشتر ماهیت این جریان کمک می کند.

این رسانه ها که حمایت چهره های ورزشی و سینمایی از کاندیدای خود را با آب و تاب گسترده ای نگارش می کردند، در مقابل حمایتهای چهره های محبوب و مشهور را از کاندیدای رقیب،  با بدترین واژه ها و تهمت ها همراه می ساختند.

هنگامی که شدیدترین اهانتها توسط چهره های سیاسی و هنرمندان به رئیس جمهور کشور صورت می گرفت، این رسانه ها آن را ناشی از بیان احساسات مردم می دانستند اما در مقابل حمایتهای افراد از رقیب خود را ناشی از تملق و چابلوسی ارزیابی می کردند.

 خاطرم هست که در همایش حامیان مهندس موسوی در ورزشگاه آزادی که با حضور آقای خاتمی و خانم رهنورد همراه بود برخی چهره های سیاسی و هنری نظیر فائزه هاشمی، محمد نعیمی پور، کامبوزیا پرتوی، حمید فرخ نژاد و جواد یحیوی که اجرای برنامه را برعهده داشت،  با هتاکی و جملات سخیف کلکسیونی از اهانت به رئیس جمهور قانونی کشور را رقم زدند و فردای آن روز با ذکر این اسامی در روزنامه ها و سایتهای خود حمایت گسترده چهره هایی سینمایی از کاندیدایشان را تیتر کردند.

اما هنگامی که چند روز بعد کلیپ این برنامه موهن در مصلی تهران و در جمع میلیونی حامیان احمدی نژاد پخش می شد، واکنش مجری این برنامه که سوابق و مطالعات وی مانع از آن بود که به مقابله به مثل بپردازد برایم بسیار تاثیر گذار بود.

در کلیپ پخش شده یکی از هنرمندان مهمان همایش تبلیغاتی مهندس موسوی، با اشاره به دکتر احمدی نژاد می گفت:
"4 سال احساس حقارت کردم. 4 سال با هر سفر رئیس جمهور از روستا گرفته تا سفرهای خارجی احساس حقارت کردم. 4 سال با هر پشت تریبون قرارگرفتنی احساس حقارت و کوچکی کردم. از همه دردناک تر دروغ گویی بود. 4 سال همه چیز پشت دروغگویی پنهان شد. 4 سال یک انسان کوتوله مرا کوتوله کرد." 

اما  فرزاد جمشیدی مجری مودب و خوشنام این همایش که شهرتش را به دلیل فن بیان خود و اجرای برنامه های معنوی و مذهبی کسب کرده بود و نه بر خلاف هم کسوتش با بلوتوث های حضورش در پارتی های غیر اخلاقی! در واکنش به این اهانتها از حاضرین خواست تا همه کسانی را که به محمود احمدی‌نژاد توهین کردند، تشویق کنند. 

آیا اینگونه اقدامات اخلاقی مجری ادیب کشور، که این روزها مهمان سفره های سحر روزه داران است، با این تهمت ها باید پاسخ داده شود...
 
و در آخر اینکه:
خدایا! مرا در این ماه به واسطه ارتکاب عصیانت خوار مساز و به ضرب تازیانه قهرت کیفر مکن و از موجبات خشم و غضبت دور گردان ، به حق احسان و الطافى که نسبت به بندگان دارى، ای منتهی آرزوی مشتاقان . 
دعای روز ششم ماه رمضان

دسته ها :
پنج شنبه پنجم 6 1388

به نام خدا

الهم عجل لولیک الفرج

روزنامه دولت نوشت:
در یکی از شب‌های دی 83 هاشمی رفسنجانی خانواده و اطرافیانش را فراخواند تا درباره موضوع مهمی با آنان سخن بگوید. بحث، بحث انتخابات نهم ریاست جمهوری بود.

هاشمی رفسنجانی می‌گفت که قالیباف و لاریجانی و رضایی توان رقابت با من را ندارند، توانتان را برای مقابله با احمدی‌نژاد بسیج کنید. پیش‌بینی رئیس دولت سازندگی درست از آب درآمد و انتخابات ریاست جمهوری نهم با احمدی‌نژاد و هاشمی به دور دوم رفتند.

تمام شخصیت‌های سیاسی از خاتمی و موسوی گرفته تا کروبی و ناطق نوری به حمایت از هاشمی رفسنجانی شتافتند، میلیاردها تومان پول بسیج شد، ده‌ها روزنامه اجاره شد، اما در رقابت 3 تیر 84، احمدی‌نژاد 17 بر 10 پیروز شد.

روند کارشکنی و فعالیت گسترده سیاسی، امنیتی و اقتصادی هاشمی رفسنجانی و خانواده‌اش علیه احمدی‌نژاد و دولتش از فردای انتخابات شروع شد و اکبر هاشمی در نامه‌ای به مردم ایران بدون تبریک به منتخب ملت، از عزمش برای باقی ماندن در صحنه سخن گفت.

پیام هاشمی رفسنجانی به یکی از سران کشورهای عربی درباره سقوط 6 ماهه دولت احمدی‌نژاد، به خوبی زمان شروع مقابله رئیس مجمع تشخیص مصلحت با دولت نهم را نشان می‌دهد.

در 4 سال گذشته دفتر و منزل هاشمی رفسنجانی محل رایزنی‌ها برای مقابله با احمدی‌نژاد بود. ماجراهایی مانند حمایت از جرایم امنیتی موسویان و شرور خواندن مخالفان مدیریت دانشگاه آزاد تنها بهانه‌هایی برای فوران احساسات ضد احمدی نژادی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.

اما خاندان هاشمی رفسنجانی در کنار پدر همواره صف نخست مخالفان رئیس جمهور منتخب را تشکیل می‌دادند. متهم کردن احمدی‌نژاد به ادامه راه بنی‌صدر، یکی از پروژه‌های مشترک این خاندان بود و آنها جداگانه و در تمام مصاحبه‌ها و سخنرانی‌هایشان این اتهام نچسب را تکرار می‌کردند.

اکبر هاشمی خود نیز در نامه معروف «بدون سلام و والسلام» به رهبر انقلاب، این مسئله را تکرار کرد تا هماهنگی خاندان هاشمی باورپذیرتر شود.

دسته ها :
پنج شنبه پنجم 6 1388

به نام خدا

الهم عجل لولیک الفرج

رئیس جمهور کشورمان خاطرنشان کرد: در مسیر اجرای عدالت، از اینکه چند آدم درشت از ما ناراحت شوند نه تنها ناراحت نمی‌شویم، بلکه خوشحال هم می‌شویم.به گزارش شبکه ایران، شب گذشته مراسم افطاری در نهاد ریاست جمهوری و باحضور رئیس جمهور، کارکنان نهاد و خانواده‌های آنها برگزار شد.

به گزارش شبکه ایران در این مراسم محمود احمدی نژاد از زحمات کارکنان نهاد ریاست جمهوری قدردانی کرد و آن‌ها را جزء صادق‌ترین، انقلابی‌ترین و وفادارترین کارکنان دولت در سراسر کشور دانست.

وی با بیان اینکه به اینکه دولت نهم علی‌رغم همه ضعف‌ها و کاستی‌ها از سوی ملت و رهبر فرزانه انقلاب نمره قبولی دریافت کرده، اظهار داشت: این در حالی است که ما هنوز خود را بدهکار و مدیون مردم و انقلاب می‌دانیم و قطعا این نمره قبولی حاصل خدمات و زحمات همه همکاران در سراسر کشور به ویژه در نهاد ریاست جمهوری است.

احمدی نژاد بر همین اساس خاطرنشان کرد: دولت دهم باید تلاش خود را نسبت به دولت نهم افزایش دهد تا هم از سوی مردم و هم از رهبر گرانقدر نمره بیست دریافت کند و این کار شدنی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت نوکری مردم را افتخار خود می‌داند، اظهار داشت: دولت حل و فصل ذره‌ای از مشکلات مردم عادی را با هزاران کف زدن شکم سیرهایی که حاضرند مملکت را به بیگانه بفروشند، عوض نخواهد کرد.

احمدی نژاد با تاکید بر اهتمام ویژه دولت به مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: عده‌ای چنین مطرح می‌کنند که مبارزه با مفاسد کشور را به هم می‌ریزد اما معتقدیم کشور را کسانی به هم می‌ریزند که بیت المال را ملک آباء و اجدادی خود می‌دانند.

وی در ادامه تاکید کرد: دولت مسیر دفاع از بیت المال، حقوق ملت و برخورد با خودخواهان و دست اندازان به بیت المال را با قدرت هر چه بیشتر ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ضرورت اجرای عدالت خاطر نشان کرد: فلسفه استقرار حکومت اجرای عدالت است؛ از این رو اگر همه دنیا هم در برابر دولت صف آرایی کنند، محال است تصمیمی اتخاذ کنیم که بر خلاف منافع مردم باشد.

احمدی نژاد با بیان اینکه در مسیر اجرای عدالت، از اینکه چند آدم درشت از ما ناراحت شوند نه تنها ناراحت نمی‌شویم، بلکه خوشحال هم می‌شویم، اضافه کرد: در برخورد با متخلفین باید ابتدا از گردن کلفت ها و آنهایی که خود را مالک کشور می دانند، شروع کنیم.

رئیس جمهور با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، تصریح کرد: در مسیر اجرای عدالت پیشگامان ما کسانی هستند که تمام وجودشان در ساختمان ریاست جمهوری سوخت زیرا حاضر نبودند در برابر زیاده خواهی‌ها کوتاه بیایند.

احمدی نژاد بیانات امام راحل مبنی بر جمهوری اسلامی نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: بعضی‌ها برای دشمنی با جمهوری اسلامی با شیطنت چنین مطرح می‌کنند که جمهوریت و اسلامیت موضوعاتی جدا از هم هستند؛ در حالی که جمهوری یعنی حاکمیت اراده مردم و اسلامی بدین معناست که این اراده برپایه مکتب حیات بخش اسلام که در اندیشه ما تنها در نظام امامت و ولایت محقق می‌شود، باشد.

وی تصریح کرد: حاکمیت اراده یک ملت جز در سایه اسلام و نظام امامت و ولایت امکان پذیر نیست و رمز ماندگاری جمهوری اسلامی ایران نیز علی رغم 30 سال توطئه دشمنان حاکمیت چنین اندیشه‌ای بوده است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از سخنان عده‌ای که تنها مجلس را نماد جمهوریت نظام عنوان می‌کنند، اظهار داشت: همه قوای موجود در کشورمان نماد جمهوری اسلامی هستند.

احمدی نژاد در ادامه با اشاره به دخالت بیگانگان در امور داخلی کشورمان به خصوص در عرصه انتخابات اخیر، خاطر نشان کرد: آنان که 30 سال از ملت ایران سیلی خورده‌اند و به خصوص در 4 سال اخیر در برابر عظمت ملت ایران تحقیر شده بودند، خیال کردند در زمان انتخابات می توانند انتقام بگیرند؛ از این رو بعد از برگزاری انتخابات که ملت بر خلاف تبلیغات گسترده، سیلی جدید و محکمتری بر آنان نواخت، خواستند با تشویق به آشوبگری اهداف خود را پیش برند.

وی اضافه کرد: آنان با خیال خام خود قصد داشتند دولت را منفعل کنند، اما باز هم اشتباه کردند و معلوم شد که عاقل نیستند؛ البته امیدواریم که اشتباهات خود را جبران کنند و راه جبران هم این است که دست از دخالت بردارند و در مقابل افکار عمومی دنیا تعهد دهند که دیگر مرتکب چنین اشتباهاتی در مورد ملت ایران نخواهند شد.

گردن کلفتها آماده باشن

منبع:رجانیوز

دسته ها :
پنج شنبه پنجم 6 1388

به نام خدا

سلام

الهم عجل لولیک الفرج

مهدی سپهری نماینده دادستان کیفرخواست انفرادی هدایت‌الله آقایی را در ادامه جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات برخی طراحان و محرکان آشوب‎های اخیر قرائت کرد.

به گزارش رجانیوز، متن کامل کیفرخواست انفرادی هدایت‌الله آقایی به این شرح است:

رب بما انعمت علی فلن اکون ظهیرا للمجرمین

ریاست محترم دادگاه های انقلاب اسلامی تهران

کیفرخواست

مقدمه

همانگونه که استحضار دارید پس از حضور حداکثری مردم خدا دوست و پرافتخار ایران اسلامی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و لبیک به دعوت مقام معظم رهبری مدظله العالی و سایر مسئولین نظام در تجدید میثاق مجدد با ارمانهای امام راحل رحمه اله علیه در سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی که برگ زرینی در مردم سالاری دینی و رکوردی بی‌سابقه از حضور مردم در جهان به ثبت رسانید، جریانی معاند با افتخارات نظام اسلامی در داخل و خارج از کشور درصدد ایجاد فتنه و سیاه نمایی این افتخار عظیم و اخلال در نظم و امنیت جامعه و تشویش اذهان عمومی برآمد و با بهره گیری از رسانه های معاند و افراد فرصت طلب و ارتباط با بیگانگان و استفاده از همه ظرفیت گروه‌های ضدانقلاب که از سال‌ها قبل درصدد فرصتی برای ضربه زدن به امنیت میهن اسلامی ما بودند، با طراحی توطئه و سناریوی فریب کارانه ادعای تقلب و جعل در انتخابات سعی در تبدیل نمودن یکی از بزرگ‌ترین افتخارات سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران به چالش امنیتی و حربه تبلیغاتی براندازانه علیه نظام داشتند.

در همین راستا متهم پرونده علی‌رغم علم و اطلاع از غیرقانونی بودن تجمعات و اغتشاشات وحساسیت زمانی پس از انتخابات و ضدمصالح امنیتی اقتصادی و سیاسی و اجتماعی بودن این حرکات به لحاظ اطلاع‌رسانی‌ها و روشنگری‌های مکرر و متعدد رسانه های دیداری و شنیداری و مکتوب داخلی و توصیه مسئولین و دلسوزان نظام از جمله مقام معظم رهبری دام ظله بر لزوم پیگیری قانونی اعتراضات از طریق مبادی و مراجع قانونی اقدام به حضور در تجمعات غیرقانونی و مشارکت درایجاد اغتشاش و بلوا و آشوب پس از انتخابات نموده است؛ اقدامی که با فراخوان رسانه های معاند و ضد انقلاب و افراد آشوب طلب داخلی صورت گرفته و علاوه بر سلب آسایش عمومی، موجب ایجاد فضای التهاب آلود سیاسی و اجتماعی، ناامنی روانی اقتصادی و اجتماعی، ایجاد هزینه های امنیتی در مقابل حاکمیت اختلال در نظم عبور و مرور روزانه شهروندان، تخریب و احراق گسترده اموال عمومی دولتی و خصوصی، ایجاد رعب و ترس واخافة‌الناس و ایراد خسارت جانی و مالی به مردم، ایجاد فضای تبلیغاتی منفی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و به نفع گروه‌های معاند و مخالف نظام و اخلال در امنیت کشور گردید.

لهذا با توجه به دستگیری متهم در صحنه ارتکاب جرم توسط مأموران امنیتی و انتظامی حین اقدام علیه امنیت و ایجاد اغتشاش و بلوا و آشوب به شرح محتویات پرونده و گزارش اعلامی، اتهام وی ثابت و محرز می‌باشد. بنا به مراتب اتی به استناد ماده ‏3‏ قانون اصلاح قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب مصوب سال ‏1381‏ مبادرت به صدور کیفرخواست می نماید:

الف- هویت متهم، آقای هدایت‌اله آقایی فرزند فتح اله اهل فساء ساکن تهران متولد ‏1337‏

بازداشت با قرار بازداشت موقت، فاقد پیشینه محکومیت کیفری، شغل آزاد

ب- اتهام متهم:

1- اقدام علیه امنیت کشور از طریق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت عمومی

2- فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی و ایجاد شبهه جعل و تقلب در نتیجه انتخابات و سلب اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت و مراجع رسمی کشور

3- اخلال در نظم عمومی از طریق بلوا و اشوب و حرکات غیرمتعارف و ایجاد ترس و وحشت در جامعه

4- تحریک و تشویش مردم به شورش و اغتشاش جمعی و تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب جرح مردم بی‌گناه

5- توهین و هتک حرمت به مسئولین نظام و مقام معظم رهبری

6- نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی ازطریق مصاحبه با سایت جمهوریت در تاریخ 22/3/88

7- پرداخت رشوه

8- تحصیل مال از طریق نامشروع، همچنین واگذاری غیرقانونی معدنی در اراک و سوء استفاده مالی در شرکت مس

ج- مکان دستگیری متهم تهران

د- دلایل و مستندات اتهام

1- گزارش و تحقیقات وزارت اطلاعات

2- اقاریر صریح متهم به عناوین اتهامی قید شده در پرونده

3- گردشکار نهایی شماره ‏/24.‏م‏495/‏ وزارت اطلاعات مبنی بر شرح دلایل و اتهامات وارده به متهم موصوف درخصوص تحریک و تشویق افراد درجهت ایجاد شورش و اغتشاش عمومی و تخریب اموال عمومی و خصوصی و همچنین تخلفات نامبرده در برخی از شرکت‌های دولتی و اقدامات وی در جهت تحصیل اموال نامشروع در شرکت مس فلز و نیز واگذاری غیرقانونی معدنی در اراک و همچنین با استفاده از رانت، اخذ مال نامشروع از شرکتی معروف به امیر نیز نموده است.

ح- دلایل قانونی درخواست مجازات

اتهامات نامبرده با توجه به مجموع محتویات پرونده و دلایل و مستندات موجود منطبق است با مواد 500، 609، 610، ‏618‏، ‏697‏، ‏698‏ و ‏535‏ قانون مجازات اسلامی و ماده ‏3‏ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء اختلاس و کلاهبرداری با رعایت مواد ‏42‏ ‏46‏ و ‏47‏ قانون مرقوم بناء علیهذا با توجه به مطالب صدرالذکر و مجموع محتویات پرونده، به لحاظ اهمیت موضوع و میزان خسارت وارده به کشور و اعتماد عمومی جامعه و همسویی با رسانه های معاند و گروه‌های مخالف نظام و اخلال شدید در نظم و امنیت جامعه درخواست محاکمه و اشد مجازات برای متهم مذکور را دارم.

سعید مرتضوی
دادستان عمومی و انقلاب تهران

هدایت‌الله آقایی در جلسه دادگاه بررسی اتهامات برخی طراحان و محرکان آشوب‌های اخیر گفت: متأسفانه این انتخابات با همه شور و شکوه آن به حوادث تلخی گرایید و این حوادث یک شبه به وجود نیامد.

وی افزود: فعالیت سیاسی و اجتماعی خود را از سال ‏52‏ در استان فارس در محضر آیت‌الله حسنجانی اغاز کردم و پس از ورود به دانشگاه صنعتی شریف در سال ‏55‏ و همچنین در سال ‏56‏ به دست نیروهای اطلاعاتی دانشگاه و ساواک دستگیر شدم.

اقایی افزود: بعد از پیروزی انقلاب نیز در نهادهای مختلف و همچنین جبهه های جنگ شرکت و فعالیت داشتم.

وی خود را جانباز و برادر شهید توصیف کرد و گفت: 2 برادر دیگرم نیز در جبهه های جنگ مجروح شده اند و اکنون خانه نشین هستند.

آقایی فعالیت در جهاد سازندگی، ریاست جهاد دانشگاهی، نمایندگی مردم در دوره سوم مجلس شورای اسلامی، حضور در وزارتخانه های کشور و صنایع و معادن و مسئولیت های اجرایی دیگر را از سوابق خود برشمرد و افزود: تا جایی که امکان خدمت داشته ام، برای تثبیت و ایجاد نظام جمهوری اسلامی ایران قدم برداشته ام. امروز از این که در جایگاهی ایستاده ام که باید پاسخگوی اتهاماتی باشم که خط فرضی میان من و نظام از آن احساس می شود، متأسفم.

وی خطاب به امام راحل، مقام معظم رهبری و مردم شهیدپرور گفت: به فرض اینکه اتهام و زندان را تحمل کنم اما به هیچ وجه نمی توانم فاصله فرضی میان خود و نظام را تحمل کنم زیرا به این نظام تعلق دارم و کسی نمی تواند مرا از آن جدا کند.

این متهم در بخش دیگری از سخنانش گفت به‌عنوان بازبینی و نگرش به عملکرد خود باید از این فرصت استفاده کنیم تا چراغ راهی برای آینده باشد.

آقایی درباره اتفاقاتی که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم رخ داد، گفت: متأسفانه این انتخابات با همه شور و شکوهش به تلخی گرایید اما یک شبه به وجود نیامد و یک شبه نیز پایان نمی یابد بلکه این داستان سر دراز دارد.

وی بخشی از علل پیدایش اتفاقات پس از انتخابات را به خارج از مرزها و ضد انقلاب و بخش دیگر آن را به ندانم‌کاری‌ها، ایرادها و ضعف های مجموعه سیاسی کشور مرتبط دانست.

آقایی گفت: متأسفانه بعد از خرداد سال ‏76‏ در لایه هایی از فعالان سیاسی انحراف ذهنی و فکری ایجاد شد که از طریق سایت ها و روزنامه ها و نیز جلسات به جوانان و مردم نیز سوق داده شد. زاویه گرفتن از اصل آزادی های موجود در نظام و اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران مقابل دموکراسی است، از اهداف جریانات پس از انتخابات بوده است.

وی اضافه کرد: اینکه نظام را با دارا بودن عناصر بسیار دموکراتیک در درون خود که می توان آن را به‌عنوان دموکراسی بومی معرفی کرد، کنار بگذاریم و به آزادی های غرب و لیبرال دموکراسی آن روی آوریم، امری اشتباه بود.

آقایی گفت: متفکران غربی و اندیشمندان آن، هنوز درباره تنوع دموکراسی به جمع بندی نرسیده اند اما ما یک باره دموکراسی غرب و انقلاب اسلامی ایران را مقابل هم قرار دادیم.

آقایی در ادامه دفاعیات خود گفت تقلب با تخلف 2 بحث جداست، فقط این مطالب را در قالب یک پرانتز گفتم.

وی ادامه داد: پیش از انتخابات برخی زمینه های فکری، اشتباهات استراتژیک و بحث القای تقلب از سوی ضدانقلاب و نیروهای داخلی ترمز بریده، رخ داد که نزدیک انتخابات اشتباهات به شکل دیگری ادامه یافت.

وی افزود: اگر قانونی را قبول ندارید، نباید وارد آن شوید و اگر وارد آن شدید، باید به آن عمل کنید.

آقایی گفت: اگرچه از قبل به آقای موسوی ارادت داشتم و در زمان نخست وزیری ایشان به جهت اینکه نماینده مجلس بودم، با او ارتباط داشتم اما در این انتخابات به آقای موسوی ارادت پیدا کردم چرا که او حرفی زد که به دلم نشست و معتقد بودم اگرچه به برخی قوانین اعتقاد ندارد اما به آن‌ها عمل می کند و به سمتی می رود که آن‌ها را اصلاح کند. این حرف موسوی بسیار خوب و برای خیلی ها قابل پذیرش بود اما وقتی خود موسوی حرفش را شکست و قبل از اعلام نتیجه انتخابات بیانیه داد که رئیس‌جمهور است جریان تغییر کرد.

وی با اشاره به بیانیه برخی از احزاب مبنی بر ابطال انتخابات گفت: حزب کارگزاران، مشارکت، اعتمادملی و سازمان مجاهدین پس از برگزاری انتخابات بیانیه های تندی دادند و نتیجه انتخابات را قابل قبول ندانستند. حرف من این است که اگر این انتخابات را قبول نداشتید، باید کنار می کشیدید اما وقتی می پذیریم، نباید با دست خودمان از قانون زاویه بگیریم چرا که این کاری فاجعه بار است.

آقایی گفت: این یکی از اشتباهات ما بود که سنگ بنای بدی گذاشته شد و باید درباره آن اندیشیده شود.

وی درباره بحث انقلاب مخملی و رنگین نیز گفت: حتماً برخی ها زمانی که قادر به حمله نظامی نباشند، به فکر این کارها می افتند و ضدانقلاب از این روش استفاده کرده است اما نمی خواهم بگویم که ما قصد انقلاب مخملی داشتیم چرا که ما از این نظام هستیم اما ما اشتباه کردیم و ناخواسته حمالة‌الحطب و هیزم‌کش اتش افروزان شدیم و فریب خوردیم و باید اقرار کنیم.

آقایی ادامه داد: اگر قبلاً فکر می کردیم، بهشتی هستیم یک درجه سقوط کردیم و امروز باید ببینیم خداوند چه تصمیمی می گیرد و باید چگونه به فکر جبران باشیم و سر خانه اول برگردیم.

وی خطاب به مخالفان نظام گفت: کارهایی از قبیل انقلاب مخملی در کشوری که قدرت نرم دارد، امکان پذیر نیست و این نوع کارهای رنگین و مخملی به این کشور نمی آید. برای تغییر مزاج عرض کنم که اصلاً ما خودمان روش های انقلاب مخملی را در انقلاب مشروطه بلد بودیم و انقلاب نمدی داشتیم و در مشروطیت هر کسی کلاه نمدی داشت، می گفتند مشروطه خواه است. آن زمان، مردم از روستاها به تهران آمدند و انقلاب مشروطه کردند و به خانه خود برگشتند.

آقایی گفت: در کشوری که مردمش همه چیز بلد هستند، این کارها نتیجه نمی دهد و اگر مردم به این حرکت ها جواب ندادند، به این سبب بود که می دیدند مسئولانی چون رهبری هم هستند که دین آن‌ها را حفظ کنند و صادقانه برای آن‌ها زحمت بکشند. مردم ما هوشیارند و اجازه نمی دهند کسی برای آن‌ها تصمیم بگیرد.

وی افزود: نظامی مقتدر هستیم و این‌گونه حرکت ها نظام ما را تضعیف نمی کند و اگر هم برخی اتفاقات به چهره بین المللی نظام و همچنین به برخی از مایه های آراء خاموش آسیب وارد کرد، باید زحمت بکشیم و آن را بازسازی کنیم.

آقایی افزود: در هر حال، کاری را که اتفاق افتاد، از یک جهت مصیبت می دانیم و از جهتی خوشحالیم که نظام اقتدار دارد و مردم ما هوشیارند و نمی گذارند این موارد تکرار شود.

وی با اشاره اینکه با توجه به نزدیکی نماز به مواردی از کیفرخواست قرائت شده می پردازم، خطاب به رئیس دادگاه گفت: یکی از موارد کیفرخواست، حضور من در تجمعات بود. باید بگویم که من فقط کمتر از نیم ساعت در راهپیمایی ‏25‏ خرداد خیابان آزادی شرکت کردم و جای دیگری حضور نداشتم و سن و سالم به اغتشاش و زد وخورد نمی خورد.

آقایی ادامه داد: سوابقم اینگونه نیست که دنبال تضعیف نظام باشم چرا که نظام را با گوشت و پوست خود ساخته ایم.

وی گفت: در کیفرخواست من، بحث توهین مطرح شد که در این باره باید بگویم من به کسی توهین نکردم، فقط نامه ای در زمان مجلس سوم در اعتراض به رد صلاحیت های مجلس چهارم نوشته بودیم که آن هم در روزنامه ها چاپ شد و مورد خاصی نبود.

آقایی گفت: در مورد مصاحبه با آن سایت نیز باید بگویم که قبل از انتخابات با آن سایت مصاحبه کردم و روز انتخابات تا آنجا که یادم هست، مصاحبه ای نداشتم و احتمالاً مصاحبه کس دیگری به جای من درج شده است اما چون تکذیب نکردم، مسئولیت آن را قبول می کنم و اگر هم تکذیب نکردم، به این جهت بود که ان را نتوانستم در سایت ها ببینم اما اگر به فرض مصاحبه ام باشد، چیز خاصی نبود.

وی در ادامه با اشاره به اتهام مالی قرائت شده در کیفرخواست خود گفت: من مستقیماً هیچ دخالتی نداشتم و سهام دار شرکت بودم و از جهت اطلاع گفتم که مسئول شرکت، چند نیم سکه به مسئول شهری داده که هوایش را داشته است و اگر اسم آن را رشوه گذاشتند یا نه، در جزئیات آن نبودم چرا که نه مدیر و نه مسئول اجرایی بودم و سهامدار جزء محسوب می شدم اما اگر تخلفی در آنجا شده باشد، حساب کنید و هر چه قدر بود، می دهم چرا که در عمرم با عقاید مذهبی که دارم، سعی کرده ام مال حرام کسب نکنم.

آقایی در پایان سخنانش گفت: از اینکه با لبان خشک و دهان روزه نتوانستم ادای سخن کنم، عذرخواهی می کنم و پیش از هر چیز از محضر دادگاه، رهبر معظم، خانواده شهدا، مردم و همه کسانی که دلشان برای انقلاب می سوزد، به سبب کوتاهی ها و لغزش های احتمالی‌ام، تقاضای عفو اسلامی دارم و از محضر دادگاه نیز تقاضای رأفت اسلامی می کنم.

پس از دفاعیات وکیل متهم نیز قاضی بار دیگر از آقایی خواست تا آخرین دفاعیات خود را مطرح کند. آقایی نیز گفت: همانطور که گفتم، براساس کیفرخواست عمومی هیچ قصد و غرضی برای تضعیف نظام و معاندتی با نظام نبوده، اگر صحبتی بوده، تلقی اهانت شده همین جا عذرخواهی می کنم و تقاضای عفو دارم.

وی اضافه کرد: در خصوص تظاهرات هم فقط یک مرتبه حضور داشتم و آن هم فقط برای چند دقیقه از روی احساس مسئولیت و اینکه یک فعال سیاسی هستیم و باید بدانیم چه خبر است و چه می گذرد و برای همین آنجا حضور پیدا کرده ام.

آقایی گفت: در باره مسائل مالی صرفاً به‌عنوان مطلع از موضوعی بوده و من خودم را متعلق به نظام می دانم و از همین جا تشکر می کنم از برخوردهای خیلی خوبی که مسئولان پرونده من در طول این حدود 70‏ روز که بنده در بازداشت بودم، با من داشتند که ‏43‏ روز آن را در انفرادی و بقیه را در سلول های دیگر بودم و حتی امکان تماس با خانواده داشت. تشکر می کنم به خاطر فرصتی که برای بازبینی عملکرد خود و متوجه شدن اشتباهات فراهم کردند و همه اینهایی که در اینجا هستند، باید از این فرصت استفاده کنیم.

وی گفت: در پایان مجدداً از دادگاه تقاضای عفو و بخشش دارم.

پس از دفاعیات آقایی، جعفری وکیل او در جایگاه حاضر شد و گفت ابتدا دفاعیاتی را تقدیم می کنم که به کیفرخواست عمومی مربوط می شود. وی گفت: اقدام علیه امنیت ملی عنوانی کلی است که برای همه متهمان در کیفرخواست دادسرا ذکر شده است و ایراد و نقدی که بر این عناوین اتهامی وارد می شود، عبارت است از اینکه در بندهای 2، 3 4‏ مطالبی گفته شد که آن مطالب شرح بسط و توصیف اقدام علیه امنیت ملی است و جرائم مستقل علی حده به حساب نمی آید.

وکیل آقایی ادامه داد: حضور در راهپیمایی ها و تجمعات غیرقانونی عناوین مستقل مجرمانه نیست و تحت شمول اقدام علیه امنیت ملی قرار می گیرد و اینکه در کیفرخواست آمده، مسامحه است و موجب شد حجم کیفرخواست به طور غیرمنطقی افزایش یابد.

جعفری افزود: مسئله دوم اینکه مصادیق اقدام علیه امنیت ملی چیست و چه مرجعی باید این مصادیق را روشن کند؟

وی با اشاره به اینکه مصادیق اقدام علیه امنیت ملی در قانون ذکر نشده است، افزود: باید دید که مرجع تعیین این مصادیق چه مرجعی است. اگر قرار باشد مرجعی را در نظر نگیریم و سلیقه ای هر اقدامی را علیه امنیت ملی بدانیم، حتی اعتراض مردم به نحوه جمع آوری زباله نیز می تواند اقدام علیه امنیت ملی تلقی شود. اگر ‏5‏ نفر هم اعتراضی کنند، اقدام علیه امنیت ملی تلقی می شود و اگر ‏5‏ میلیون هم باشند باز همینطور.

وکیل اقایی با طرح این سؤال که چرا در ارتباط با مصادیق اقدام علیه امنیت ملی نباید به یک مرجع رسمی مراجعه کنیم، ادامه داد: به اعتقاد من، مرجع تعیین این مصادیق، شورای عالی امنیت ملی است و غیر از این شورا، هر کسی می تواند هر چیزی را بگوید که در این شرایط به ورطه توسعه در تفسیر جرایم علیه متهم می افتیم، در حالی که طبق قانون مکلفیم دایره اتهامات را تنگ کنیم و به تفسیر موسع دچار نشویم.

وی ادامه داد: در اتهام اقدام علیه امنیت ملی که در کیفرخواست گفته شد، عنصر معنوی جرم و سوء انگیزه و سوء نیت یکی از ارکان مهم است یعنی باید متهمان به اقدام علیه امنیت ملی قصد مخالفت با نظام را داشته باشند نه قصد اعتراض به نتیجه انتخابات. اعتراض به نتیجه انتخابات جزو اهداف نظام نیست، مخالفت با نظام از عناصر اقدام علیه امنیت ملی است. حال باید روشن شود که نظام چیست؟ آیا نظام ریاست جمهوری است؟ در حالی که ریاست جمهوری امری متغیر و نظام امری ثابت است.

این وکیل دادگستری سپس به رئیس دادگاه گفت: نظام در اصل دوم و سوم قانون اساسی تعریف شده است و در اصل دوم، مبانی اعتقادی و دینی مورد بحث قرار گرفته و در اصل سوم نیز آمده است که دولت موظف است امکانات لازم را برای تأمین اهداف نظام فراهم کند، بنابراین به موجب این امر دولت جزء اهداف نظام نیست و خدمتگزار اهداف نظام است پس اعتراض به نتیجه انتخابات هرگز مخالفت با نظام تلقی نمی شود.

وی در ادامه گفت: پسوند غیرقانونی برای اعمال ارتکابی نیز لزوماً از آن اعمال جرم نمی سازد.

جعفری با اشاره به اینکه تجمع و راهپیمایی غیرقانونی جرم ساز نیست، گفت: آن چیزی که براساس قانون مجازات اسلامی جرم است، آن است که مقنن برای آن مجازات درنظر گرفته باشد و چه بسا عملی غیرقانونی باشد اما جرم نباشد. رابطه میان اعمال غیرقانونی و اعمال مجرمانه رابطه مطلق است و ما نمی توانیم با پسوند غیرقانونی کسی را مجرم بپنداریم.

وی در ادامه گفت: در خصوص کیفرخواست انفرادی با توجه به اینکه پرونده را در فرصت کافی به طور کامل مطالعه کرده ام، هیچ یک از مواردی که به‌عنوان عناوین اتهامی ذکر شده، با محتویات پرونده تطبیق نمی کند.

جعفری افزود: اهانت به مسئولان نظام برمی گردد به اعلامیه ای که در سال 70‏ به‌عنوان اعتراض به رد صلاحیت های حدود 40‏ نفر از نمایندگان دور سوم مجلس که برای دوره چهارم ثبت نام کرده بودند، امضا شده بود و یکی از امضاکنندگان نیز موکل بنده بوده است.

وی گفتک مفاد آن اعلامیه اهانت به مسئولان نظام نیست که در روزنامه های آن روز نیز چاپ شد و اگر چنین بود، قطعاً بقیه امضاکنندگان نیز تحت تعقیب قرار می گرفتند و از نظر دادستان و مدعی العموم پنهان نمی ماند، ضمن اینکه اگر هم جرم تلقی شود، مشمول مرور زمان قرار گرفته است.

جعفری افزود: جای دیگر گفته شده، موکل بنده رشوه پرداخت کرده است در حالی که چنین چیزی مطلقاً وجود ندارد، اینکه جایی شاهد بودند سکه ای به کسی داده می شد تا کاری تسهیل شود که اسامی آن‌ها را دارم و اینجا ذکر نمی کنم، زمانی که وی آنجا حضور داشته و شاهد بوده که چنین چیزی رد و بدل شده است، به معنی این نیست که وی مرتکب دادن رشوه شده است.

وکیل آقایی گفت: متأسفانه در بازجویی هایی که انجام شده و متأسفانه بازجویان حقوقدان نبودند، از آن برداشت رشوه کرده اند، در صورتی که اگر رشوه بوده است، باید مبلغ رشوه و راشی و مرتشی مشخص شوند که چنین چیزی مطلقاً در پرونده وجود ندارد.

جعفری گفت: در خصوص تشویش اذهان عمومی و تهدید نظام برمی گردد به مصاحبه ای که آقایی با سایت جمهوریت انجام داد و در آنجا این کلمه را به‌کار برد که در صورت خدشه در آرای مردم، نظام با واکنش مردم روبرو خواهد شد و مردم به صورت نمادین در خیابان‌های شهر از رأی خود صیانت خواهند کرد.

وی گفت: این سخنان در حد یک پیش بینی است، همانطور که یکی از بزرگان دیگر هم پیش بینی کرده بود و به منزله تشویش اذهان و محاربه نیست. در جای دیگری گفته شده که موکل من مبادرت به تحصیل مال نامشروع کرده است که باز این کلی گویی است و روشن نیست این مال نامشروع مبلغش چقدر است و از کجا تحصیل شده و از چه طریق به‌دست آمده است که من از ریاست دادگاه تقاضا دارم اگر می خواهند بذل توجهی کنند، تقاضای ارجاع به کارشناسی دارم که این موضوع دقیقاً روشن شود.

وکیل آقایی خطاب به رئیس دادگاه گفت: موکل بنده یک مقام رسمی در حزب کارگزاران سازندگی بوده است و اگر هم می خواست کاری به دلخواه خودش انجام دهد، از طرف این حزب اجازه فعالیت خودسرانه به او داده نمی شد، بیانیه های حزب نیز موجود است که نشانی از مخالفت با نظام و ضدیت با جمهوری اسلامی در این بیانیه ها دیده نمی شود.

وی تصریح کرد: آقایی قبل از انقلاب در سال ‏1356‏ و در زمان شاه به خاطر فعالیت های سیاسی دستگیر شده و با پیروزی انقلاب آزاد می شود و بعد از انقلاب نیز نقش مؤثری در جبهه های جنگ داشته، یک برادر شهید و 2 برادر جانباز تقدیم جبهه های جنگ می کند، مسئولیت های رسمی در نظام داشته است مانند نمایندگی مجلس شورای اسلامی و معاونت وزارت کشور و صنایع و معادن را بر عهده داشته و همیشه در جهت تحکیم پایه های نظام جمهوری اسلامی پیشقدم بوده است.

وی گفت: در پایان از ریاست محترم دادگاه تقاضای استمهال می کنم برای مدت یک هفته تا لایحه دفاعی تکمیلی را تقدیم کنم.

یاعلی

دسته ها :
سه شنبه سوم 6 1388

به نام خدا

الهم عجل لولیک الفرج

معلم کوچک‌ترین مدرسه جهان هفته گذشته با محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران اسلامی دیدار کرد که حاشیه های جالبی را به همراه داشت.

عبدالمحمد شعرانی(معلم مدرسه کالو)، حاشیه‌های جالبی از دیدار خود با رئیس جمهور را نوشته و نسخه‌ای از آن را در اختیار فارس قرار داده که در نوع خود جالب و شنیدنی است.

در این نوشتار، مشروح این دیدار و حاشیه‌های جالب آن به قلم شعرانی، عرضه شده است که با هم می‌خوانیم.

نیم‌ساعتی به اذان ظهر مانده، خودم را به پاستور می‌رسانم، مهندس ثمره هاشمی دیدار با آقای رئیس جمهور را تدارک دیده (ثمره هاشمی همان کسی است که حسین، مبصر مدرسه کالو در ابتدای کتابم برایش نوشت :تا همیشه یادمان می‌ماند جاده آسفالته‌ی کالو محبت تو بود و ما دعایت می‌کنیم) و گفته قبل از اذان ظهر خودم را به دفتر ریاست‌جمهوری برسانم.

به دیدار رئیس‌جمهور رفته‌ام، در صف نماز کنارش ایستاده‌ام. بعد از نماز می‌روم به طرفش قبلا معرفی‌ام کرده‌اند. روبوسی می‌کنم. برخلاف همیشه که به هر مسئولی می‌رسم، از من می‌پرسد که: چرا زن نگرفته‌ای و کی می‌خواهی زن بگیری!؟ برای دکتر احمدی‌نژاد از آنچه در کالو اتفاق افتاده است می‌گویم و رسانه‌هایی که از وبلاگ و مدرسه‌ام گفته‌اند. دستی به شانه‌ام می‌زند و می‌‌نشیند. می‌گوید: "مهم‌تر از همه‌ی این‌ها، کار و خدمتی است که تو برای مردم روستا انجام داده‌ای. چه باقیات الصالحاتی مهم‌تر از این؟"

گفته‌اند زیاد وقتش را نگیرم و قول داده بودم دیدار در حد سلام و احوال‌پرسی باقی بماند. اما گپ‌زدنمان به درازا می کشد...

از نامه‌های رسیده از سرتاسر دنیا حرف می‌زنیم، از مهربانی مردم دنیا به مدرسه کالو؛ از یک‌دلار که توسط یک ناشناس(!) از سان دیاگو آمریکا آمده تا عینک آفتابی که خانمی از آمریکا برایم فرستاده و در نامه‌اش نوشته: «در یوتیوب دیدم که با موتور به مدرسه رفت‌و‌آمد می‌کنید، در آفتاب گرم جنوب عینک آفتایی که همراه این نامه است شاید مفید واقع شود.» از آرزویم برای چاپ‌شدن این نامه‌ها... خنده‌ای می‌کند دکتر احمدی‌نژاد! (یکی از مسئولان دفتر بعد از دیدار می‌گفت: "دکتر یه کم ناخوش‌احوال است و امروز اصلاً خندان نبوده، اما تو امروز کاری کردی که دکتر تا آخر شب سرحال و خندان باشد!) اینجا نه من می‌دانستم نه جناب آقای رئیس‌جمهور که ساعاتی بعد ار رسانه‌ای شدن این دیدار، رسانه‌ای که پولش از کشور{...} تامین می‌شود تیتر بزند: "سربازمعلم، باج‌خور دولت شد!" کینه دارد این رسانه از من! بارها ایمیل زده‌اند برای گفتگو و حاضر به مصاحبه نشده‌ام گفته‌ام: من پدر و مادر سی‌ان‌ان و دویچه‌وله و... را می‌شناسم اما پدر و مادر شما را نه!

و رسانه این‌طرفی خودمان بداخلاقی می‌کند و می‌نویسد که من در این دیدار گریه کرده‌ام و باقی ماجرا! (از احساساتم گفته و خبر نداشته که همین خوراکی برای بعضی از رسانه‌ها می‌شود) و همین گریه‌کردن بهانه‌ای می‌شود تا رادیو{...} در کمال گستاخی خبر دهد که سرباز معلم خودش را فروخت و برای ماندنش در آموزش‌و‌پرورش جلوی رئیس‌جمهور گریست! در این دیدار من کارنامه‌ای داشتم در دست و این کارنامه‌ی درخشان جایی برای گریه‌کردن من باقی نمی‌گذاشت. به دیدار با رئیس‌جمهور بر خود می‌بالم که توانستم از مشکلات منطقه و استانم بگویم. کاش این رسانه‌ی خودی و وطنی امانتداری می‌کرد تا من برایش می‌گفتم مادر پیرم با چشمان کم‌فروغش برای موفقیت احمدی‌نژاد و دولتش هر روز و شب اشک می‌ریزد و دعا می‌کند.

از جاده‌ روستا حرف می‌زنم که به دستور و پیگیری مهندس ثمره‌ هاشمی و عنایت استاندار بوشهر و معاون عمرانی‌اش آسفالت شد و از همه‌ امکاناتی که در طول یک سال کالو را تکان داده! از کالویی برایش می‌گویم که زمانی معلم راهنما، بالاترین مقام بازدید‌کننده‌اش بود و حالا استاندار بوشهر در طول یک‌سال، بیش از چهاربار به آنجا سر می‌زند.

کتابم را به رئیس‌جمهور هدیه می‌دهم؛ می‌گویم: "دوست دارم در کتاب دیگرم که همراهم هست، مطلبی بنویسی. " مطلبی می‌نویسد...

از وضعیت استخدامم می‌گویم، از اینکه می‌خواهم به عنوان یک سرباز، 30 سال اضافه خدمت بخورم! (علی‌آبادی رئیس سازمان تربیت‌بدنی که در نزدیکی‌مان نشسته می‌گوید: 2 سال که رفته‌ای، بگو 28سال اضافه خدمت‌! می‌گویم: من حاضرم اضافه‌خدمت‌تر بخورم!) از اینکه چرا باید در هزارتوی کاغذ‌بازی‌های اداری سرگردان باشم، شکایت می‌کنم. زحمت فلسفه‌بافی‌ها را از دوشم بر می‌دارد آقای رئیس‌جمهور، نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش می‌نویسد و سریعا خواستار استخدام و اعلام نتیجه می‌گردد. و من در دل آرزو می‌کنم دستور آقای رئیس‌جمهور خیلی زود اجرایی شود.

رئیس جمهور می‌گوید: «سرباز معلم! کت‌ات هم که احمدی‌نژادی‌ است!» آخرین بوسه را بر شانه‌ رئیس‌جمهور می‌زنم و می‌گویم: «این بوسه برای پدرم است که خیلی دوستت دارد.» گفتم: «آقای دکتر! پدرم 75 ساله بود که هنوز دریا می‌رفت. هر چه نامه نوشته بودیم که شاید بعد از اینکه عمرش در دریا گذشته بود فرجی برای بازنشستگی‌اش حاصل شود، حاصل نشده بود که نشده بود. در سفر شما به بندر دیر "شهرمان " نامه‌ای برایت نوشتیم و فرج حاصل شد و پدر بعد از سال‌ها عرق ریختن در دریاها بازنشسته تأمین اجتماعی شد. و پدر دعاگوی موفقیت تو شد و برای پیروزی‌ات در انتخابات نذر و نیاز کرد و در جواب کسی که آمده بود خانه‌مان و می‌گفت حاجی‌جان احمدی‌نژاد مخالف دموکراسی است، می گفت: خدا حفظش کند! رأی من و دی‌حیدر(مادرم) احمدی‌نژاده!»

منبع:رجانیوز

دسته ها :
يکشنبه اول 6 1388
X